Despre Noi Casa Mierii Dambovitene

despre noi Casa Mierii Dambovitene

Cum am inceput

despre noi Casa Mierii Dambovitene

Ne-am nascut cu aceste minunate fiinte in curte si am mostenit pasiunea ingrijirii lor de la mult-iubitul nostru bunic, Marin Dumitru, care din pacate nu mai este printre noi.

Am inceput de jos si am reusit, in toti acesti ani, sa aducem treptat un plus stupinei pe care o detinem. In acest moment detinem un numar de 300 familii de albine, situate pe vatra permanenta in comuna Salcioara, sat Mircea Voda, nr 194, judet Dambovita.

Familiile de albine sunt sanatoase, inregistrate la D.S.V.S.A Dambovita si A.N.Z Bucuresti, de unde am obtinut autorizatii in vederea comercializarii familiilor de albine, roiuri sau matci din rasa Apis Mellifera Carpatica, precum si pentru toate produsele stupului: miere, polen, propolis si pastura.

Va asiguram ca, din respect pentru apicultura si clientii nostri, atat familiile de albine cat si produsele noastre sunt certificate, naturale, sanatoase, atingand un standard inalt al calitatii.

Despre Noi Stupina Casa Mierii Dambovitene

Promovam produsele apicole ca suplimente alimentare cu intrebuintare zilnica, deoarece au proprietati terapeutice remarcabile, la care se adauga un gust deosebit. S-a dovedit ca produsele apicole ajuta organismul, intaresc sistemul imunitar si au un efect tonic, mineralizant, vitalizant si antioxidant. Sunt recomandate in special in perioadele de stres, oboseala, convalescenta, epuizare fizica si intelectuala.

Sustinem apicultura din Romania prin intermediul asociatiei din care facem parte, sponsorizam diverse manifestari care au ca scop promovarea sectorului apicol din Romania, in special a micilor producatori: targuri apicole sau participari ai reprezentantilor Romaniei la diverse congrese apicole .

Detinem toate uneltele necesare in vederea multiplicarii familiilor de albine, producerii materialului biologic selectionat, iar la recoltarea si ambalarea mierii folosim un sistem automatizat pentru extractie si ambalare in plicuri/stick 10-15 grame, precum si un dozator cu care putem ambala in orice recipient cantitatea dorita de client. Toate aceste utilaje au fost achizitionate prin intermediul fondurilor europene.

Pentru a va convinge de cele spuse, va prezentam principalele noastre certificari: -certificatul de Producator -certificatul de Calificare Profesionala pentru Apicultura -certificat de Inregistrare Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pentru Unitatile de Vanzare cu Amanuntul -autorizatie pentru vanzarea matcilor din rasa apis mellifera carpatica . Speram sa va fie pe plac mierea noastra, precum si celelalte produse apicole. Oferim cu drag tuturor consultanta in apicultura, precum si terapie cu venin de albine si aerosoli direct din stup, conform prospectului prescris de medic GRATUIT . Va asteptam cu drag la stupina noastra cu aprecieri, pareri si sugestii despre produsele noastre. De asemenea, pentru a pastra legatura cu noi, va invitam si pe pagina noastra de Facebook “CASA MIERII DAMBOVITENE”

Pentru a va convinge de cele spuse, va prezentam principalele noastre certificari:

Speram sa va fie pe plac mierea noastra, precum si celelalte produse apicole. Oferim cu drag tuturor consultanta in apicultura, precum si terapie cu venin de albine si aerosoli direct din stup, conform prospectului prescris de medic, GRATUIT . Va asteptam cu drag la stupina noastra cu aprecieri, pareri si sugestii despre produsele noastre.

De asemenea, pentru a pastra legatura cu noi, va invitam si pe pagina noastra de Facebook “CASA MIERII DAMBOVITENE”.