In cadrul stupinei noastre “ Casa Mierii Dambovitene “ persoanele interesate sau cele care au nevoie, pentru tratarea sau ameliorarea unor probleme medicale pot beneficia de Tratament cu aerosoli direct din stupi Gratuit, conform recomandarilor medicale.

Dupa cum probabil stiti, de la albine folosim aproape tot: miere, ceara, capaceala, propolis, polen, laptisor de matca, chiar si venin si aerosoli, direct din stup.

Daca sunteti apicultori sau aveti rude/prieteni apicultori, sigur ati bagat nasul intr-un stup folosit, gol sau populat. Chiar acel aer cu un miros specific si imbogatit cu fel de fel de vapori de laptisor de matca, propolis si altele, este benefic si ajuta in prevenirea si combaterea unor afectiuni precum bronsita, astm, alergii si alte afectiuni respiratorii, depresii, migrene, dureri de cap, stress, intareste sistemul imunitar etc.

Tratamentul cu aerosoli din stupi consta in sedinte de inhalare a aerului din stupi, direct sau cu ajutorul unei masti speciale, conform prospectului unui cadru medical.