Tratamentul cu venin de albine este poate chiar mai vechi si mai faimos decât tratamentul cu miere.

In cadrul stupinei noastre “ Casa Mierii Dambovitene “ persoanele interesate sau cele care au nevoie, pentru tratarea sau ameliorarea unor probleme medicale, pot beneficia de Terapie cu venin de albine Gratuit, conform recomandarilor medicale.

Veninul de albine este un produs biologic propriu albinei si nu intra în categoria principiilor active transmise de plante asa cum este mierea, polenul sau propolisul. Cantitatea de venin pe care o poate elimina la o întepatura o albina cu glanda de venin normal dezvoltata este de circa 0,3 mg venin lichid. In general terapia se recomanda sa se aplice in serii lunare de cate 10-12 sedinte.

Indicatii terapeutice

In bolile reumatismale (poliartritele infectioase si de alta origine, spondiloza, poliartrita deformanta, nevrite, radiculo-nevrite, nevralgii rebele, sciatica, ulcere trofice ale pielii, plagi atone), maladii chirurgicale ale vaselor periferice (flebite nesupurate, endarterite), infiltratii inflamatorii nepurulente, astm bronsic, boala hipertonica vasculara în stadiile I si II (hipertensiune arteriala), irite, iridociclite, tireotoxicozele in stadiile I si II (hipertiroidiile fara visceralizare, fara complicatii cardiace).

Cele mai bune rezultate se obtin însa in tratamentul bolilor neurologice (nevrite, nevralgii, miozite).

Pentru detalii de specialitate consultati medicul dumneavoastra si in functioe de prescriptia medicala si de testele antialergice la veninul de albine, puteti beneficia in stupina noastra de acest ajutor pe care vi-l putem oferi gratuit .